Как да декорираме интериора с огледала

Има толкова много начини да създадете стил във вашия дом с огледала. Чувствайте се свободни да експериментирате, а за да е по-лесно започнете в няколко стъпки. Нашият съвет е първо да организирате почистване с depo.

Може да се изненадате от чудесата, които може да постигнете с огледало във всяка стая. Такава може да направи любимата зона за почивка, срещи, творчество и друго. В продължение от предходна тема, ето и 4 идеи къде да поставите огледала в интериора:

Поставете огледало на прозорец

Създаване на противоположни гледни точки с огледало на прозорец ви позволява да погледнете извън вътрешната страна. Това работи много добре, когато гледката отвън е доста по-различно от закрито пространство по отношение на стилове и цветови схеми. Огледалото на прозореца ще създаде илюзия за портал и интересна фокусна точка във всяко едно помещение.

Използвайте огледала по пода

Не само за съблекални, но и подови огледала. Такива придават изтънчен външен вид. Небрежно накланят стената в спалнята или хол, отразяват светлината и добавят лукс.

Изберете измежду различни видове огледала заедно

Какво повече от луксозен шик и начин да се обличате една стена като направите огледален колаж. Отидете в галерия стил, където е и мястото за избор на огледала в различни форми и размери. Може също да премахнете антични огледала от техните каси да им създадете един фин, единен поглед. За повече визуално удовлетворение, сложен колаж на цветна стена.

Използвайте огледала за покриване на грозни области

Уморени да гледате един укрепена шкаф за съхранение, сега е момента да го скриете с подвижно огледало! Това не само ще го покрие непривлекателната гледка, но може да служи като функционална част по-добре, отколкото сте предполагали.

Има толкова много начини създадете стил във вашия дом. Чувствайте се свободни да експериментирате! Може да се изненадате с чудесата, които предоставят огледалата и могат да направят любимото ви пространство.

Организирахте си почистване на мазета и тавани. Сами ще се изненадате, колко много излишни неща има по тези терени на дома.

Scroll to Top