Неподвластна на белезите на времето

Нежното почистване и грижата за лицето са важна част от това да съхраним кожата сияйна, с добър младежки вид.

Достатъчни са минимални усилия и някои леки превантивни мерки.

Почистването на лицето се свежда в отстраняване на грима, за целта кожата около очите трябва старателно да се обтрива с хидратиращ гел.

Грим против тъмни кръгове може да прилагате с покриващ течен крем, който се попива внимателно.

Освежаване на кожата – компресите за очи и Антиоксидантна терапия за лице, действат най-бързо срещу подпухнали и уморени очи. Натопете тампон или марля в отвара от черен чай и ги оставете за няколко минути на клепачите.

Използване на аксесоарите в борба с белезите на стареене – когато е лято носенето на очила е спазвано от всеки, но за тях трябва да се сещаме не само в най-слънчевите дни, а дори, когато слънцето видимо липсва. Слънчеви очила предпазват очите от непрестанно присвиване, които допринасят за образуване на бръчки в крайчетата им.

Отслабване без усилия – високите килограми са проблем, както за естетиката на тялото, така и от здравословна гледна точка. Времето, често е оправдание, за недостатъчно занимания със спорт. Така се появяват пасивните уреди за тренировки, които дават нужната доза увереност, самочувствие и се грижат за проблемните зона. И все пак, когато имате възможност избирайте естествения метод за тренировка, сред природа и чист въздух. Те допринасят за освобождаване от свободните радикали, освежават кожата и се борят с мастните натрупвания.

Ефективна грижа за всеки тип кожа работи в борба срещу лъщяща и неравна повърхност на лицето, разширени пори, комедони и възпаления. Всички те са често срещано явление за голяма част от жените. С тях успешно се справят и съвременни комплексни козметики. Благодарение на иновативни технологии в продуктите, проблемните зони и нарушените функции на кожата са възстановени отново.

Scroll to Top