Как да изберете точната височина на обувка с висок ток

Смятаме, че няма нито един елемент, който да може да измести от мястото в модата обувките с високи токчета и по-конкретно титлата им „официални“.

Съчетанието между тениска и дънки може да изглеждат по-елегантно, отколкото непринудено, докато роклята става по-бляскава и фантастична. Интересен модел, може да поръчате от тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/цикламен-потник-с-къс-ръкав-и-гръцко-де.

За съжаление, високите токчета са ужасно неудобни, особено ако ги носите дълго време … Или ако не съобразите точната височина на петата за вас.

Как да изберете точната височина на петата за вас

Няма спор, че обувката с висок ток няма да бъде толкова удобна, колкото ортопедичната обуща за бягане, защото е много възможно причината, поради, която краката ви болят да е именно твърде дългото стене на неправилна височина на петата. Открийте повече модна информация на: http://zanimanie.com/2017/09/18/съвременни-съвети-за-стил-на-pin-up-за-жени.

Защо някои токчета са удобни, а други не са?

За много от нас краката ни имат естествен ъгъл и следват извивка, която показва височината на петата и как ще се чувстват най-удобно краката ни. Когато ходим без обувки, откриваме ли, че почти естествено ходим на пръстите си или на топката поставена под крака ни? Ако е така, може да се чувствате удобно на висока пета. Разберете за: http://24more.eu/2017/09/15/не-носете-дрехи-с-широки-хоризонтални.

Тези, които имат стабилна глезенна става ще се справят по-добре с по-плоска обувка, докато тези, чиито глезенни стави малко по-свободни, ще се възползват от по-високите токчета.

Scroll to Top