Какви продукти да използвате за душ

Много от търговските почистващи препарати могат да отстранят изсъхването на сапун и мана. Но вярно ли е? Ще се опитаме да помогнем да решите кои почистващи продукти да използвате за почистване на душ. Кои продукти – домашно или търговско – да се използват по-добре?

Повечето хора използват почистващи препарати за почистване на душове. Тези продукти не са евтини, поради което има дори две причини за преминаване към домашно приготвени почистващи препарати. Почти всички продукти за почистване на душ, закупени от магазините, съдържат сурови химикали, които оказват силно влияние върху околната среда. В усилието да намалят разходите и да защитят планетата все повече хора се стремят да използват екологично чисти почистващи продукти. Вместо да купуват скъпи химически натоварени почистващи продукти, хората започват да правят избират домашни решения за почистване на душ.

Има много рецепти за домашно почистване на душ. Наистина е много просто и евтино да си направите собствен препарат за почистване на душ у дома. Най-популярният начин да направите това решение е да смесвате оцет и вода. Трябва да поставите съотношение „едно към едно“ в съставките на бутилка спрей. След това просто разклатете бутилката и вашето решение е направено. Напръскайте душът.

За да не се налага да почиствате душовете често, винаги избърсвайте стената на душ и вратите след като сте взели душ. Чрез елиминиране на излишната вода можете да намалите натрупванията от сапун, мръсотията и мана. Вижте тук за: http://bezvredno.com/pochistvane-apartament-preparati/

Scroll to Top