3 места в дома, където да добавите полъха на морето

Ако тепърва ви предстои да отпътувате на почивка на оре, не забравяйте да разглеждате и запаметявате различни акценти на морския стил, които ви правят силно впечатление. Не пропускайте и да съберете шепа миди и раковини, малко ситен пясък и някои и друг специфичен акцент от морската почивка. След това при завръщането си смело може да ги добавите в интериора. Потърсете тези фирми:

EVROSONDA.COM

EVRO5.COM

DEPO.BG

когато се налагат допълнителни услуги.

Ето и в кои стаи да вмъкнете полъха на морето:

Баня с морски акценти

Ще ви кажа как в няколко стъпки да създадете в банята си като истински морски рай. Интериорът на банята в морски стил е изненадващо хармонично решение. Продължете стъпка по стъпка и използвайте следните стъпки: плочки характерни в цветове (циан, синьо, тюркоаз, бял пясък, сметана, охра); С тях може да декорирате стената или пода; Декорирайте голямо огледало с камъчета, миди, морски звезди, изкуствени перли; Разстелете златист мат с оттенък по хавлиени кърпи и халати; Ако имате завеса в банята, изберете я, така че да отразява характерните теми; Създайте илюзията за рафт със светло дърво, щедро украсено с пясък, перли, камъни или черупки; Може да добавите и снимки на морската флора и фауна; Не е излишно да има и картини или фотографии, изобразяващи плажовете, кораби, котви; Като декорация, можете да изберете котва въже или бутилки с автентичен акцент, вместо имитиращата хартия.

Спалня с интериор в морски стил

Ако сте твърдо решени да добавите малко безкрайна морска синева в спалнята, ние можем да ви помогне да направите това. Спалнята може да има неповторимия интериор в стил море. Това е една отлична черта за всички, които ценят комфорта, уюта и минималистичните решения: За дизайна на стените се препоръчва да използвате светлосиня гама. Нека това да бъде мазилка или тапет. Лек „намек“ на морето може да добавите и под формата на характерни модели и щампи. С предлаганото изобилието на възглавници и спално бельо за леглото е гарантирано да откриете такива с морски акцент – миди, плаж, палми, морска звезда, котва и други характерни морски елементи; Нека тюлът бъде стандарт и за пердета в тъмносини нюанси; Върху перваза могат да бъдат поставени висящи елемент, изработен от черупки; Да не забравяме и стъклото! Нека лавиците са допълнени с лъскави стъклени вази и свещници.

Интериорът на детска в морски стил

Детска стая е място, където може да се насладите на истински творчески импулси. Ако можете да си го позволите, осигурете цялостно обзавеждане по поръчка за вашето дете. Такова може да пресъздава идеята за кораб-легло с идентични модели и дърворезба; Експериментирайте с аксесоарите за украса. Такива могат да са ветроходни кораби, риболовни мрежи, висящи лампи и пр. Всичко е във вашите ръце и приключенски дух.

Scroll to Top