Поддържане на Бар столове

Бар столът най-често се използва в среда, където е по-мръсно. Това са места с голям трафик, където се натрупва много прах от обувки или места, податливи на замърсявания и разливи. Сами ще бъдете изненадани колко лесно са се запазили. Ние често получаваме въпроси от клиенти за това как да се грижим за своите покупки. Според различните типове рамки, основи и материали за седалките ще се очертава най-добрият начин да се грижите за всички тях.

Чрез използването на материали, които са типично с ниски разходи за поддръжка и лесна за почистване, с предлаганата фантастична гама от бар столове предназначени за минимални грижи и издръжка може да извлечете максимума от своето заведение. Ето как да стане това:

Грижа за различните видове

Няколко стилни материали, в зависимост от вида, височина са малко по-лесни за поддържане, поради тяхната проста структура. Те са непретенциозни и се нуждаят от презареждане. Амортисьорът за повдигане е запечатан механизъм, което го прави много удобен за потребителя и изключително функционални.

Метални изделия по мебели

Предлагат се в огледален хром или боядисана стомана, металните им рамки са с ниски разходи за поддръжка по природа и доказват, популярни битови и търговски настройки. Докато в един бар е по-вероятно да бъдат излагани на ежедневни разливи и грубо боравене, в дома, те са изложени единствено на прах, мазнини от готвене и лепкави отпечатъци останали от децата. Въпреки това лесно може да им се избърше повърхността, което означава, че изискват сравнително малко поддръжка.

Най-силно замърсени са районите, които служат за опората на краката. Те са подлежащи на мръсотия от обувки и могат да изискват малко повече внимание. Упоритите петна могат да бъдат отстранени с помощта на достъпни продукти за почистване и достатъчно нежни, за почистване на повърхността, без да причини щети на металните изделия. За упорити петна, повърхността може да се избърше с алкохола или спирт като метилов спирт.

Бар столове предназначени да се използва на закрито, не е добре да бъдат жертвани на излагането на дъжд. Това може да предизвика ръжда. Трябва да бъдете внимателни, когато бършете пода и съответно неволно обривате металните части на стола с основи.

Лесно достъпни продукти като оцет и алкохол могат да помогнат за премахване на всякакви петна, които се появяват с течение на времето. Освен, смазочни материали, научете какви са и как се използват смеси от бебешко олио и чиста кърпа с метална част. Така ще се възстановява на нейния светъл блясък за стилен съвременен естетически вид.

Scroll to Top