Разнообразие на интериора с кухня в зелено

Наличието на зелено изглежда добре не само в кухненски шкафове, плочки или плот. Какво ще кажете за тапети? Този материал е гъвкав, функционален и е с голямо предимство. Тапетът за рисуване може да е по ваш избор, за да купувате всеки цвят и модел. Тогава и парите ще струват няколко пъти по-евтино от избора на плочки.

За да се поставите плочки, едното желание не е достатъчно. Тапетите в това отношение са по-добър вариант. Изборът на материал за проектиране на стена ще обърнете внимание на техния състав.

Ето и фирми, които да са от полза за дома:

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM – за почистване на дворове с извозване на отпадъци

OBSHTINI.COM –почистване на апартаменти, София

HAMALSKI.COM – извозване на стари мебели  хамалски услуги.

Тапети, направени на хартиена основа или с добавяне на стъклени влакна са най-подходящ вариант за кухнята. Първо, залепването им е много просто и второ – те изискват минимални грижи. В случай на замърсяване, почистете ги с влажна кърпа и проблемът ще бъде решен.

Тапети за зелена кухня не трябва да бъдат основният фокус. Те играят ролята на „джантата за автомобила“, така са и те към интериора на кухнята. Изборът зелен фон, трябва да следва всички правила на ансамбъл цвят.

Това, че той не изглежда замъглен, не контрастира в умерени количества е напълно достатъчно.

В съвременните апартаменти отдавна са познати понятия като кухненски бокс и трапезария. Ако не се използват такива могат да бъдат разграничени с тапети, където да се поставят маса и столове. Така че, светъл фон с възможни тематични фигури подчертава само вашите идеи. Един добър вариант би бил цветът в изумрудено за кухнята, която обичате.

Неразделна част от интериора са завесите.

Тук също има редица правила:

Цвят, текстура и плътност на материала на завеси трябва да се избират като се има предвид това, което стилистично е посока и има дизайн. Модерният дизайн може да включва присъствието на двете, дневни и нощни завеси;

Благородната среда ще се пресъздаде в класически бежов цвят, златни или тъмни маслинови завеси изработени от твърди материали. Основното им предимство това е естествен тон и възможност за създаване на плавни линии, напомнящи вълната;

Синтетичните завеси ще имат лоша комбинация от мебели, изработени от естествени материали. Те са по-подходящи за кухня в хай-тек стил.

Не само тапети, фасади и завеси могат да добавят зеленина в кухнята. Не забравяйте за живите растения. Нищо не гали очите ни, като съзерцанието на природата. И няма по-естествени цветове, различни от тези, които тя създава.

Украсете вашите кухненски рафтове с живи растения. Това ще е състояние да се уверите, че всеки ден е приятен и успешен, а дизайнът зависи от вашите решения!

Scroll to Top