Правилното почистване с козметика

За да бъдат красиви жените използват грим, но той трябва да бъде редовно почистван и отстраняван.

Всяка сутрин и вечер, почистете кожата с примеси с помощта на нежни и меки активи. Например, тя може да бъде измивана с почистващ гел за лице, а след това задължително се нанася нощен или дневен крем.

Някои козметични продукти наистина могат да удължат младостта. Вечерта, измийте с топла (не гореща) преварена вода.

Първо, накиснете кожата, след това отстранете всичкия грим – спирала, сенки за очи и др.;

Нанесете на влажна кожа хидрофилни масло или да използвате не-алкален сапун (за предпочитане с масло и сметана);

Нежно масажирайте в кожата, при всички случаи, без да я разтягате. Имайте предвид, че спирала и останките на грим понякога са по-трудни за отстраняване;

Измийте с потупване кожата с памучна кърпа;

Почистете кожата с памучен тампон, щедро напоен с лосион за лице, за да отстраните остатъците от мръсотия напълно.

Утринния грим: Преди да нанесете грим, върху памучен тампон богато ароматизиран с тоалетна вода, внимателно почистете лицето си (без да разтягате кожата). Можете да се измиете с кубчета лед.

Масаж на лицето

Това е ефективно средство за грижа по кожата след 30 години, за да се предотврати появата на бръчки и премахване на дефекти. Все пак, това трябва да става много внимателно, да не се нарани още повече. Ние препоръчваме да се използват специални уроци за самостоятелен масаж на лицето. За масаж имате нужда от мокри кърпи и рициново масло.

Ежедневно прилагане на дневни и нощни кремове за вашето здраве

Хидратация и хранене – основа на грижата за кожата след 30 години. За лятото изберете дневен крем, подходящ лек гел с хиалуронова киселина, през зимата продукт на основата на мазнини, например, рициново масло и D-пантенол са идеални. Желателно е да се добави крем от слънцезащитни продукти за защита на кожата от ултравиолетовите лъчи. Нощен кремът е добре да е обогатен с витамини А и Е, етерични масла за лицето, както и хранителни компоненти, които ще бъдат възстановят структура на кожата.

След самостоятелен масаж и премахване на излишните мазнини, нанесете нощен крем върху кожата с леко потупване. Опитайте да приготвите крем самостоятелно с минимум химия и най-много хранителни вещества за кожата.

Scroll to Top