5 начини за генериране повтарями и лоялни Клиенти

Новите клиенти са големи, но това, което е още по-добре е повтарящите се клиенти. Те стават мажоретки на бизнеса ви, които карат новите клиенти да купуват от вас отново и отново. Тук са пет неща, които можете да направите, за да се създадете лоялни клиенти. Започнете със seo оптимизация на вашият бизнес

  1. Създаване на имейл бюлетин

С редовно насрочен бюлетин, имате шанс да останете в ум на хората, които вече знаят за вашия бизнес. Това е ефективно, защото достига мястото, ежедневно, чрез входяща поща. Хората правят бизнес с хора, които познават и в които имат доверие. Чрез изпращане на бюлетин с полезна информация и съвети, вие ще имате възможност да се изградите лоялност и доверие, което трябва да запази клиентите и да ги върне.

  1. Искане за обратна връзка

Един от начините, по които може да използвате формата за проучване е да накарате хората, интересуващи се от нещо ново да идват. Това може да стане, чрез включването на аудиторията в процеса на планиране и насърчаване на нови елементи. Можете също така да изпратите изследване, предназначено за подобряване на ефективността на други маркетинговите усилия.

  1. Опитайте с Facebook социална промоция

Ако вече използвате сайтове като Facebook, Twitter или Pinterest за насърчаване на бизнеса, може би знаете колко ценно е това за вашата аудитория. Но когато става дума за превръщането на тези онлайн взаимодействия в нов бизнес, нещата стават малко трудни. Един от начините, по които можете да направите това е да стартирате специална промоция, насочена към ангажиране на аудиторията и да накарате хората да предприемат действия.

  1. Станете домакин на събитие

Това е една чудесна възможност да се срещнете с почитателите и клиентите си в-лице, ако не разполагате с физическото място, където те могат да ви посети. За един магазин, събитието може да бъде нещо толкова просто като месечна разпродажба. Можете да използвате това като възможност да се насърчите участниците да пишат за вас или да получават актуализации за бъдещи събития.

  1. Създаване на сео оптимизация off page

Създаване на сео оптимизация off page ще отговори не само на нуждите на вашата аудитория, но и ще ви помогне да постигнете целите.

Независимо дали се опитвате да привлечете нови клиенти или да изградите взаимоотношения с настоящи клиенти – всички инструменти, които използвате на пазара за своя бизнес, трябва да работят заедно. Само с тази полезна информация трябва да успеете!

Scroll to Top