Какво ново от света на модата – малка черна рокля

Тази година, почти всеки уважаващ себе си дизайнер е включена в колекцията черна рокля. Какво можем да очакваме от модата тази година?

Както се оказа, най-популярните стилове са максимално подчертава женската фигура. Дори офис тоалети като Черна рокля с бяла яка и маншети може да създаде брилянтен и завършен вид у всяко момиче или млада дама.

И като се има предвид, че всеки дизайнер има своите собствени акценти ще бъдем в състояние да избираме от доста голям брой модели. Но преди да изберете стил, трябва да решите какво искате да скриете и на какво да се наблегне по вашата фигура.

Конкретни препоръки се отнасят до избора на класически черни рокли. В този случай, трябва да се обърне внимание на стилове, като наблягат на гърдите. Тогава вниманието не бива да е насочено към ръцете, така че най-добрият вариант би бил един модел с дълги ръкави.

И ако на улицата е лято дългите ръкави ще изглеждат не на място, можете да се откажете от модел с ръкави и да изберете Дантела. Друга препоръка за по-пълни хора са насочени към прикриване на корема. За да направите това, вие трябва да си купите рокля в гръцки стил, функцията е свободно падащ плат следващ линията на гърдите. Така ще изглежда много по-слаби!  През 2016 г., можете да намерите разнообразие от модели на класически малка черна рокля в колекциите на дизайнери като: Alberta Ferretti. В тази колекция, предимство се дава на най-чудесните основания, въплътена в дизайна на дългите рокли;

Bottega Veneta представя доста прости стилове с непринудена елегантност. Също така в тази колекция място е намерила класическата черно-бяла рокля, проектирана да наблегне на грациозни линии на фигурата с помощта на кристали;

Chloé – Черната рокля от тази колекция има за цел да побере всяка жена, която обича свободата на движение. Не съществуват тесни стилове, материи, а само летящо пространство. Както можете да видите мода през 2016 г. се дава право на огромен избор, но всички тези модели споделят едно нещо – елегантността и простотата, която може да направи всяка жена, загадъчна и красива.

Scroll to Top