Източна мъдрост за домашен уют

Фън Шуй е древната наука за това как правилно да подредите обектите в пространството, които са с произход Китай и в наше време са станали популярни в много други страни. Тази позиция е дом на природата и на силите, както и правилното поставяне на различни стаи – кухня, спалня, кабинет, вътре в къщата или апартамента. В случай, че сте избрали да направите чистка, вижте как да изхвърлите всичко излишно на сметище за мебели, отпадъци.

Съвременният човек се отделя от природата, използвайки различни техники, елементите на сила и живот, всичко това е по-малко от преди сто години. За да се чувствате постоянно пълни с енергия и да привлечете здраве, късмет и материално благополучие, трябва да бъдете в хармония с енергията на околното пространство. Сънят е основен източник на развлечение. Когато човек отива да спи, той релаксира, активността на някои части на мозъка намалява, докато други, напротив, увеличава в готови за хармонизиране на енергията обмен със света и около него, в много по-голяма степен, отколкото събуждането.

Къде трябва да се спи според Фън Шуй и ако искате да спите в максимална полза, какво още трябва да знаете. Помислете за това, че стаята, в която релаксирате трябва да е напълно изчистена. Интериорът не трябва да е натоварващ и всичко да навява спокойствие. Вижте как да организирате извозване на електроуреди 

Най-важният фактор е местоположението в зоната за спане. Важно е нещата в спалното помещение да са уредени по начин, че да благоприятстват съня, а не да създават усещане на претоварване. Последното, от които може да доведе до превъзбуда на организма и съответно лишаване от сън. Почистване на апартамент ще е от полза за намаляване на хаоса в стаите.

Налице е ясно добри и лоши тенденции, работата е там, че всичко това съответства на конкретен човек или от другата страна на света. С други думи, по посока на север или на изток някой пози дори могат да донесат успех и просперитет, а в други човек да се чувства като болен или вял. С цел да се определи начина, по който трябва да легне на леглото, трябва да се определи вашия личен фън шуй, като се има предвид броя на Гуа.

Разберете повече и за организиране и почистване на дворове.

Какъв е броят на гуа и как да го определите по-точно.

В зависимост от датата на раждане, формулата е много проста и изисква само грижи. За Гуа брой, мъжете в зависимост от годината на раждане, се счита следната: х 19 КБ = 10- (а + б), където х е 19, КБ – броят на Гуа човек, роден в XX век, AB – двете крайни цифри на годината на раждане .; х 20 КБ = 9- (а + б), където х е 20 КБ – броят на Гуа човек, роден в XXI век. За жените, това изчисление се прави за броя на малко по-различна формула: х 19 AB = 5 + (а + б), или х 20 AB = 6 + (а + б) Отбележете, че в цифровата поредица включва всички числа от 1 до 9, с изключение 5. Следователно при мъжете тази стойност е 2, а за жените е 8.

В наше време е имало по-лесен начин да се определи извозване на стари мебели и дори споменатия по-горе номер. Всичко това може да стане, чрез използване на специален онлайн калкулатор. При изчисляване не забравяйте, че древните мъдреци, които са развили тази система от знания, не използват обичайния календар, а китайски и според него новата година не започва на 1 януари, а на 04 февруари. Така че, ако един човек, например, е роден на 05 януари, 1987, че не е нужно да се добави 8 + 7 и 8 + 6. Всичко това може да се стори много сложно за някои. Тогава ако искате да промените определена област на живота си, ще трябва да разберете указанията по-подробно.

Научете от тук и за:
майстори за демонтаж на мебели.

Scroll to Top