Как да изберем декора и цветовете на линолеум

В избора на подова настилка, независимо дали е паркет, ламинат или балатум много хора се спират на цветни съчетания и комбинации. Една такава може да предложи познатия балатум, известен още като линолеум. От една страна изборът е сведено до това, че монтажът е бърз, а грижите не изискват специално внимание.

Линолеум не търпи промени в температурата и слънчевите лъчи, така че който и да е вид бързо се влошава, когато се прилагат на верандата, в беседката в градината в неотоплена лоджия или на балкон.

Линолеумът е предлаган и може да се намери на пазара в различен огромен асортимент от цветове и дизайн. При производството на е дадени сочни ярки цветове, които не изчезват с времето. Балатумът е все още най-доброто от декоративни възможности. Той е много автентичен по характер на керамични плочки, дърво или камък.

През последните години, огромното търсене е в декора, който имитира паркета. Балатумът е в състояние да възпроизвежда перфектно череша, бук, дъб и екзотични видове: розово дърво, бамбук и други естествени елементи.

Настилката възпроизвежда структурата, както на модела дърво, така и на мозайка, фантастични декори и много други.

Почитателите могат да избират и да експериментират с оригинални абстрактни геометрични фигури. Много ефектен балатум със симулиран камък, мрамор или гранит.

Понякога може да намерите покрития, които са в състояние да възпроизведат изкуствено състарен вид на износени камък или дърво със следи от време.

Всичкото това многообразие е чудесен възможност, за да се съчетава с различни интериори и стилове в обзавеждането.

Scroll to Top