Как да си намерите най-компактния трактор за леки селскостопански нужди

Намерете идеалния малък трактор за вашите нужди и непременно вземете под внимание предимствата и недостатъците на различни марки. За да е по-прецизна сметката ви, обърнете внимание на разширени функции и приложения.

Някои производители пускат по-мощни мотори и лекотоварни трактори, за да ги направят по-привлекателни за купувачите. Това причинява стрес и напрежение извън допустимите граници на дизайна на трактора, в резултат на бързия провал на задвижване, окачването, кормилното управление или други механизми.

От друга страна, тежкотоварното оборудване обикновено е скъпо и за да се купува, има повече необходимост от поддръжка, обикновено се основава на стоманена рамка (въпреки че със сигурност съдържа ламарина и пластмасови части), често има истински части за трактори, оси с чугунени корпуси и вал за задвижване. Всичко това определя една дългосрочна работа, издръжливост в продължение на много години и подходяща грижа. Повечето аварии на тежкотоварни трактори могат да бъдат поправени, въпреки че частите могат да бъдат много скъпи.

Какво отличава марки трактори в тази категория и ги прави надеждни и налични.

Някои марки имат репутация, че не подлежат на счупване. Едни марки части за трактори в сравнение с други, имат постоянно по-ниски стойности на препродажба, отколкото техните конкуренти. Това кои от тях избира крайния потребител се определя, както от модел и година, така и от това, за какво ще се използва, какво ще е натоварването и пр. Според експлоатационните нужди може да се определи и кой тип части за трактори да бъдат взети.

Scroll to Top