Ръководство за евтини полети и гладки кацания

самолетиЗасилване на организацията и редът около пътуване със самолет ще е гаранция за истински приятно изкарване. Ако обаче евтини полети могат да бъдат намерени трудно, то ето и някои експертни съвети за гладко пътуване и кацане:

Планирайте предварително, ако можете. Полетите обикновено тръгват до 11 месеца преди датата на отпътуване. Ако проверите в авиокомпанията за авиобилет, месеци по-рано, ще се уверите, че това е едно от най-доброто време, за да резервирате по-евтина продажба на седалката.

Последната минута – не са малко и хората, които купуват билетите си за самолет онлайн. Така няма начин да пропуснете всички актуални възможности за евтини самолетни билети в тяхната продажба.

Искате да избягате, но не се интересувате от къде? Гъвкавостта ви може да помогне да спечелите евтини самолетни билети. Чартърните полети обикновено се управляват по време на пиковия сезон и отвеждат на места със слънце или ски курорти. Ако не сте избрали конкретна дестинация сега е момента да си харесате такава.

Не забравяйте да проверите транспорт до и от летището, ако пътувате в социално неприемливо часово време. Не забравяйте и че някои самолетни билети са само една част от пътуването. Помислете за вашите транспортни разходи до и от летището, за да се уверете, че наистина получавате най-ниската цена на самолетен билет.

Първият полет на деня често е най-точният, който чака вас. Такъв остава и най-запомнящият се, за който често ще се сещате в последвали пътувания със самолет.

Ако не сте заклет привърженик на снежната обстановка, то няма да се налага и да носите обемист багаж. Това спестява място в ръчния багаж, при това ви осигурява топло преживяване, когато пристигнете.

Scroll to Top