Младите и модата

Вземете пример от някои от най-новите дизайнери, които създават вълни от верига стилове на обличане.

Ако обичате нестандартни неща, класически или крещящи, то попаднали сте на точното място. Предлагаме ви някои съвети как да комбинирате червения цвят дрехи:

Омагьосвайте в червено – ако сте от онези момичета с темперамент на жени, които си падат по летни авантюри, то сега е моментът да освежите и обновите гардероба с дамска рокля 6150311-1. Вмъкнете някои пурпурни нюанси. Когато сте готови да започнете морски флирт, червеният цвят ще ви е от полза. Не се колебайте да му се доверите. Има го във всякакви тоналности и модели дрехи. Изберете блуза или пола в червено за първа среща. Спрете се на топ с бермуди, ако планувате разходка. Ако сте поканени на романтична вечеря, то романтичната рокля на червени цветя ще е идеална за обстановка на свещи.

Класическото трио – елегантни ще бъдете, ако съчетаете раиран костюм в бяло и черно с раирана ризка. Към тези две комбинации дрехи може да добавите аксесоари в червено, например обувка, чанта или колан. Добре ще изглеждат и ако спретнете костюм от три части – панталон, сако, пола и червен пояс. И го допълните с чанта и обувки в черно.

Два цвята за база и трети за акцент – всичко започва от мъжкия гардероб през 60-те години на XX в. С появата на костюмите популярна става и комбинацията им с вратовръзка. Днес модните дизайнери добавят вратовръзка и дамските дрехи. В началото тези три цвята предоставят строга комбинация, използвана за изработване на облекла от три части, които служели само при официални случаи. С времето обаче дрехите се наложили и като офис работно облекло и дрехи за свободното време.

Scroll to Top