Какви са опасностите от недоспиване

Недостигът на сън е опасен във всеки аспект. Без качествен сън губим памет и концентрация, ставаме разсеяни, раздразнителни и имунитетът ни отслабва. Време да обновите латексов матрак.

Учените са установил, че значително увредени са онези, при които липсва сън в продължение на 17 часа. Така будност е еквивалент на нивото на алкохола в кръвта или на 0.05%.

Изследванията са доказали, че 1 от всеки 6 автомобилни катастрофи могат да бъдат в резултат на умора от страна на шофьора.

Шофьори на камиони са законово задължени да отбият и да спят в определени точки, за да се предотвратят сериозни инциденти. Добрата новина е, че камионите им са напълно пригодени и за спални условия. При тях също може да се отрудва с матрак с мемори пяна.

Помислете за всеки час от съня. Дори само няколко пропуснати часа и ще се бори през целия ден, а тежестта на работата се сравнява с тухли. Един пропуснат час сън е равен на една тухла, а такава тежи, независимо дали е физическа или мисловна дейността. Това може да накара потърпевшия да стане арогантен. Помислете как уютната среда и интериорният дизайн могат да са от полза за пълна фаза на релакс.

Не се притеснявайте: Интернет няма да избяга никъде. Полегнете на своя матрак с мемори пяна.

Започнете да работите върху изплащането на съня си за дълг период, преди да се натрупат достатъчно „тухли, за да се направи къща“.

Готови ли сте да направите депозит? Почувствайте начина, по който ще си спестите всичкият главобол от безсъние. Инвестирайте в един по-добър нощен сън, който няма да се прекъсне гърба ви. Това може да е благодарение и само на матраци най-добрите цени.

Scroll to Top